Bokföring

Tar din bokföring mycket tid som du hellre tillbringar på företagets kärnverksamhet? Då kan det vara dags att anlita en pålitlig redovisningskonsult som kan hjälpa till med löpande bokföring, löneadministration eller andra ekonomirelaterade tjänster. Genom att anlita oss får du både hjälp och råd, samtidigt som du sparar tid som kan tillbringas på det som är relevant för företaget. Vi erbjuder bokföringslösningar för små och medelstora företag i Stockholmsregionen – oavsett bransch. Kontakta oss så berättar vi mer!

Bokföring på ditt företags villkor

Vi ser till att din bokföring optimeras för ditt företags villkor. En butik med många små försäljningar och inköp av en mängd olika varor har helt andra förutsättningar än en frilansande konsult som fakturerar några få kunder per månad. Vi ser till att din bokföring strömlinjeformas oavsett vilken bransch du jobbar i och ser till att dina arbetsprocesser gör bokföringen enklare. 

I dagens globala värld är det många som handlar inom och utanför EU. Här tillkommer ett flertal knepiga regler som ofta ändras gällande skatter, handel på nätet och mycket mer. Som din bokföringsbyrå ser vi till att din verksamhet följer gällande regler och lagar och att allt redovisas på rätt sätt.

Bättre koll på siffrorna

Med våra bokföringslösningar får du bättre överblick på ditt företags ekonomi och kan därigenom planera din verksamhet bättre. Med effektiva rapporter kan du ta rätt beslut gällande inköp, produktion och hur mycket jobb och försäljningar du kan räkna med vid olika tider på året.

Du kommer att ha full koll på inbetalning av skatt och moms och din budgetering kommer att bli mer effektiv. Genom att lämna över din löpande bokföring till oss får du mer tid över till det du är bäst på. Och vi är bäst på just bokföring, så din ekonomi är i trygga händer.

Lokalt och tillgängligt

Vi är lättillgängliga för företag i Stockholmsområdet. Ibland vill man helt enkelt ta med sina bokföringsunderlag för att gå igenom några frågetecken, och då är det oumbärligt att ha sin redovisningsbyrå i närheten. Vi tar oss tid att förklara allt noga och med enkla begrepp för att även du som inte har så mycket erfarenhet av bokföring ska förstå hur det fungerar.

Visste du att just idén om att bokföring är krångligt är en av de punkter som gör att många undviker att starta företag? Med våra bokförings- och redovisningstjänster behöver du inte oroa dig utan kan fokusera på att driva en framgångsrik verksamhet!

Kontakta oss idag för att få hjälp med din bokföring i Stockholm.

 

 

Kontakta oss idag för en genomgång av ert företags ekonomi