Vi hjälper Stockholms företag med bokföring och ekonomisk administration.

Vi effektiviserar er verksamhet

Binette Redovisning AB är en del av Binette Consulting AB och i dagsläget så har vi tretton stycken personer anställda. Vi har vårt kontor i Stockholm – på Långholmsgatan 27 – och vårt mål är att underlätta för ert företag genom att erbjuda våra tjänster inom redovisning och bokföring.

Det som skiljer oss från våra konkurrenter är att vi jobbar nära- och tillsammans med kunden. Detta genom att vi uteslutande använder ett onlinesystem som i praktiken innebär att du som kund – när som helst och i realtid – kan se över exempelvis resultatrapporter, balansrapporter, statusen på in- och utbetalningar samt titta på samtliga inskannade bokföringsunderlag. Det här effektiviserar hela er verksamhet och ger er mer tid att fokusera på ert huvudsakliga område.

Binette Redovisning AB kan sköta delar av- eller hela er ekonomi – deklarationer, löpande redovisning, lönehantering, fakturering, betalning av leverantörsskulder och personaladministration; detta som ett axplock av hur vi kan hjälpa er. Vi är dedikerade, vi är erfarna och vi har en samlad kompetens som gör oss till Ert självklara val att sköta er bokföring i Stockholm.

Välkommen att kontakta oss redan idag!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Länkar